Bursalı miniklerden Afrin’e mektup!

Bursa Nilüfer’de Özel Erce Anaokulu’nda minik öğrenciler Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere, moral vermek amacıyla mektup yazdı.

Bursalı miniklerden Afrin'e mektup!

Öğrenciler Mehmetçik resimli mektuplarına kalpler, bayraklar, böcekler, çiçekler çizerek duygularını anlatmaya çalıştı. Afrin’e gönderilen mektuplara albaydan yanıt gecikmedi.

İŞTE ALBAYIN ÖĞRENCİLERE YANITI:

Sevgili ögretmenim
Damla Çınar Ece Uras Çakmak Aymira Şeker Aysu Duran Emir Özmen Emirhan Köse Aysa Çilingir Kaan Türksever Ecrin inci Şenel Kayra Poyraz Yıldirir Defne Akbay Arslan Aras Balaban Ömer Eren Levent Zeynep Naz Bati Bora Canan Berk Erkin Ece Can Cemre Nil Hasan Aras Helin Yuksel Kayra iliç Azra Kuzey Seyid Ataberk Tuğra Asya Doruk Muhammet Fatih Murathan kuyicu Hira Gulmez Kerime Su Bulut Kerem Batu Orçunlu Sureyya simay Çiçek Toprak melek Mehmet Ege Erbaş Derin Pelin Yaldiz Burak Efe Kaygısız Deniz Yüksel Yigit Mehmet Ecrin Ali ve Elif yavrularım mektuplarınızı bugün aldım. Bizleri çok mutlu ettiniz bizi çok gururlandırdınız sizin gibi evlatlarımız oldukça bu ülke her zaman özgur olacak bayrağımız her zaman dalgalanacaktir. Bizlerin cesaretimize cesaret kattınız ben Albay Aydın Coşkun mektuplarınızı resimlerinizi komuta ettiğim tüm askerlerime okudum. Hepsinin sizlere selamları var. Sizler oldukça bu ülke ilelebet payidar olacaktır. İyi ki varsınız yavrularım o güzel ve tatlı yanaklarınızdan öperiz… Güzel yavrularım.

Ögretmenim kardeşlerimin temiz duygular ve minnak elleri ile yazdıklari çizdiklerini bize ulastırdıgınız için size de minnattarim

Kaynak: http://www.bursa.com/bursali-miniklerden-afrine-mektup-n329231/